Als je bent wat je eet, dan hebben wij van Deliva de plicht ervoor te zorgen dat jullie enkel het beste van het beste voorgeschoteld krijgen. Want iemand die lekker gegeten heeft, straalt vreugde en gezondheid uit. ‘We kunnen er weer tegen’, is niet toevallig één van de meest voorkomende afsluitende zinnen na een lekkere maaltijd. Nogal logisch, want wij Belgen zijn van oorsprong allemaal Bourgondiërs. Wij eten graag, wij drinken graag, en bovenal zien wij het culinaire als een verworven (ge)recht. Liefde gaat door de maag. Ons bord mag steeds goed gevuld zijn, liefst onder begeleiding van een lekker sausje als masseur van onze zintuigen. De basisprincipes van ons collectief culinair genot mogen dan op hetzelfde fornuis bereid zijn, toch heeft de samenstelling van onze gerechten en de beleving van ons eetpatroon de laatste jaren een ware revolutie ondergaan. We worden er ons steeds bewuster van dat voeding méér is dan enkel de verzameling van losse ingrediënten. Waar vroeger een copieus middagmaal diende om de noeste arbeid te compenseren, hoort dezelfde ‘lunch’ nu gebalanceerd genoeg te zijn om het vervolg van de dag in optima forma te laten beleven. Het voorgerecht heeft u nu achter de kiezen. Wat volgt is het hoofdgerecht van ons bedrijf. U zal merken dat Deliva werkt aan de gerechten van vandaag, maar dat onze visie de tijd ver vooruit is. Met Deliva kiest u voor een tafelgenoot die u recht in de ogen kan kijken. Wij bieden kant en klare gerechten aan op een bord vol gezonde & lekkere ingrediënten ‘the convenient way’.

Nieuws

10.000 gratis maaltijden voor minderbegoede Limburgers

Thursday 16 December 2021

Ter gelegenheid van de Kerst - en Nieuwjaarsperiode schenken Deliva & Umami 10.000 porties soep en vol-au-vent met puree aan Voedselbank Limburg. Daar worden deze maaltijden door Sint-Vincentiusverenigingen, OCMW’s en andere sociale organisaties afgehaald die ze dan aan Limburgers die het minder breed hebben zullen verdelen.

UMAMI VERZORGT HET DAGELIJKS BEHEER VAN EEN NIEUW OPVANGCENTRUM IN HASSELT

Monday 7 September 2020

02/09/2020 Fedasil gaat een tijdelijk opvangcentrum openen in het oude Parkhotel op de Genkersteenweg. Het dagelijks beheer van het centrum wordt aan ons toevertrouwd.

DELIVA SCHENKT MEER DAN 5000 WARME MAALTIJDEN AAN ZORGPERSONEEL

Wednesday 25 March 2020

Deliva schenkt deze week meer dan 5000 warme maaltijden aan diverse ziekenhuizen zoals o.a. het Jessa ziekenhuis in Hasselt, het ZOL in Genk en het St.Trudo ziekenhuis in St.Truiden. Maar ook het AZ St.Dimpna in Geel, St.Elizabeth in Herentals en UZA Stuivenberg en GZA St.Vincentius in Antwerpen.