placehold_01

De smaaktoets

Alles begint bij de basis. Daarom controleren wij onze componenten zelf op alle mogelijke niveaus. Wij checken continu de origine, de smaak, de energiewaarde en bepalen in ons laboratorium in welke mate ze kunnen worden opgenomen in gerechten. De smaakexperts van Deliva testen regelmatig nieuwe gerechten uit en beslissen in overleg met de klant om ze op te nemen in het menuaanbod. Uiteraard gebeurt dit steeds in overeenstemming met de wensen en noden van de doelgroep.

Van grondstoffen tot bordpresentatie

Het is belangrijk dat naast het bereiden en verpakken van de maaltijden de ‘regeneratie’ goed gebeurt. Elke stap om kwalitatieve maaltijden op jouw bord te krijgen, dient professioneel en doordacht gezet te worden. Daarom investeert Deliva in specifieke gebruiksaanwijzingen. Alles conform wetgeving en de regels omtrent voedselveiligheid, met als resultaat een minimaal gewicht– en smaakverlies bij opwarming. En tegelijk gezond en smaakvol.

80720362
pepers_detour2

Een lust voor het oog

Bij Deliva stopt het gerecht nooit bij de kwaliteit van de componenten. Ons team legt een uitzonderlijke vaardigheid voor de dag inzake presentatie van de gerechten. Omdat een gerecht gewoon beter smaakt als het perfect oogt! Daarom adviseren wij niet enkel inzake voedingsbalans, maar geven ook graag tips mee inzake presentatie en afwerking.

Op tijd geleverd, is maaltijd verzekerd!

Om niets aan het toeval over te laten organiseren wij het transport in eigen beheer. Deliva beschikt over een ruim wagenpark met gekoelde lichte en grote vrachtwagens. Het schenkt ons een enorme flexibiliteit om veranderingen in bestellingen aan te passen in functie van transport en route. Een sterke logistiek zorgt er dagelijks voor dat alles op tijd bij u aan de deur of loskade wordt geleverd.

187896455
460548639

Tevreden? Verpakking terug!

Deliva beschikt over een ‘verpakkingsterugnameproject’, waarbij de klant geen afval meer heeft (recyclage). De verpakkingen die wij gebruiken zijn per definitie recycleerbaar en aldus zo min mogelijk milieubelastend. De overige handelsgoederen die noodzakelijk zijn binnen de werking van de klant, kunnen ook meegenomen worden door onze diensten. One stop drop!

Een heerlijk dessert

Geen levering zonder opvolging. Onze intentie van service stopt niet aan uw bedrijfspoort. Wij willen graag van u weten hoe u als ondernemer alles ervaart, hoe uw personeel denkt over onze manier van werken en hoe uw klanten praten over onze producten. Deze service zien wij als het toetje van onze samenwerking.

78808999