DELIVA SCHENKT MEER DAN 5000 WARME MAALTIJDEN AAN ZORGPERSONEEL

Wednesday 25 March 2020

“De strijd tegen het Coronavirus is een strijd van ons allemaal. Maar in de frontlinie staan vooral alle zorgverleners. Mensen die momenteel in een geweldige ‘overdrive’ zitten en alle extra ondersteuning verdienen”, aldus Marleen Flemings en Hans Desmet, CEO van Deliva.

Normaal kunnen deze mensen tijdens of na hun shift terecht in het restaurant van het ziekenhuis voor een maaltijd. Maar gezien de Coronahectiek is dat niet altijd meer zo vanzelfsprekend. Want ook hun keukens hebben het organisatorisch heel zwaar. Daarom ondersteunt Deliva deze ziekenhuizen, en vooral dan hun medewerkers, door hen meer dan 5000 kant-en-klare maaltijden te schenken.

Dr.Yves Breysem, directeur Jessa ziekenhuis: “We zijn uiteraard zeer blij met deze geste. Er is nu meer personeelsuitval dan anders terwijl de complexiteit door de crisis toeneemt. Neem het van mij aan, het is belangrijk dat onze zorgverleners iets hartelijk kunnen eten na een zware shift. En dus zijn deze warme maaltijden zeer welgekomen. Hierdoor ontlasten we voor een stuk onze centrale keuken en kunnen we continuïteit in maaltijden voor het personeel blijven houden.”

#metliefdegemaakt #voedingsbedrijf #zorgvoorelkaar #continuïteit

naar overzicht