23.08.2022

De modellen van Deliva aan het woord

Dat onze medewerkers van véél markten thuis zijn, bewijzen Ning en Peter. Zij lieten ze zich van hun fotogeniekste kant zien voor onze nieuwe campagne. En het mag gezegd: ze deden dat schitterend. Ze vertellen ons hoe ze het vonden om model voor één dag te zijn.

 

Je was een van de modellen voor de nieuwe campagnebeelden van Deliva. Wat dacht je toen je deze vraag kreeg?

Ning: “Ik was een beetje verrast. Ietwat onzeker vroeg ik me af of ik het wel zou kunnen, want het was mijn eerste keer voor de camera. Maar Deliva had er blijkbaar vertrouwen in, daarom heb ik ja gezegd.”

Peter: “Ik vond het allemaal erg mysterieus, we mochten niet weten waarvoor het zou dienen. Maar ik dacht: oké, we zullen wel zien wat het geeft.”


Wat vond je ervan om model voor 1 dag te zijn?

Ning:  “Ik was in het begin wat nerveus. Op voorhand wist ik niet wat te verwachten, maar uiteindelijk viel het goed mee. Ik vond het ook heel leuk om professionals aan het werk te zien.”

Peter:” Het was een hele ervaring: eerst hebben we in Hasselt foto’s laten maken, en daarna zijn we de testkeuken in getrokken. Het was wel leuk om eens mee te maken.”

 

Was het je eerste keer voor een professionele camera?
Ning: “Ja, natuurlijk heb ik wel al geposeerd op foto’s voor sociale media, maar dit was toch iets heel anders!”
Peter: “Ja, absoluut. Ik heb het resultaat zelf nog niet gezien, maar ik denk niet dat ik direct professioneel model ga worden.” (lacht)

 

Hoeveel dagen na de shoot vond je nog kruiden in je haren? Of rook je nog naar kruiden? 
Ning: “Het meeste kon ik wel gewoon uit mijn haar wassen. Al zijn de geur en gele kleur van de kurkuma wel een paar dagen op mijn handen en nagels blijven hangen!

 

Ben je blij met het resultaat?

Ning: “Buiten een paar shots op het scherm van de fotograaf, heb ik het zelf nog niet gezien. Het zag er toen alvast veelbelovend uit. Ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat!”

Peter: “Ik ook niet, dus ik ben heel benieuwd. Maar doordat alles zo professioneel verliep, verwacht ik wel dat de foto’s goed gaan zijn.”
 

Je wordt nu een bekende Deliva-werknemer. Wat denk je dat je collega's gaan zeggen? En je vrienden en familie?
Ning: “Ik hoop dat de collega’s positief gaan reageren. Want ik representeer niet alleen mezelf, maar heel mijn team. Dat motiveerde me om extra mijn best te doen tijdens de shoot! Het is ook nog even wachten op de reacties van familie en vrienden. Ik heb wel al verteld over mijn nieuwste ‘avontuur’. Zij zijn natuurlijk razend benieuwd.”

Peter: “Niemand heeft momenteel een idee. Ze weten enkel dat we foto’s hebben laten maken, dus ik ben benieuwd naar de reacties. Alleen Peter Goossens en een paar mensen van de directie zijn op de hoogte.”

 

Hoelang werk je hier al?

Ning: “Al dertien jaar en half. De tijd vliegt, dit is mijn eerste job in België.”

Peter: “Al 19 jaar, ik ben een oude rot in het vak.”
 

Hoe ben je hier terechtgekomen?

Ning: “Tijdens mijn tweede jaar in België zag ik een jobadvertentie en ben ik komen proefdraaien. Dat was niet simpel, want ik kom uit een heel andere cultuur en werkte als zelfstandige. Ik ben erg blij dat Deliva me destijds als toenmalige niet-Belg de kans heeft gegeven. En je ziet: ik ben hier nog steeds!”

Peter: “Een van de vroegere eigenaars was mijn oom. Ik ben hier destijds begonnen als beenhouwer, nu ben ik preventieadviseur en productieleider.”

 

Hoe ervaar jij werken bij Deliva? 
Ning: ”Ik werk hier heel graag. Goede bazen, een flexibele, respectvolle chef en fijne collega’s: veel meer moet dat toch niet zijn?!”

Peter: “Ik werk hier heel graag, anders zou ik hier niet zo lang zijn. Ik blijf uitdagingen vinden in mijn job en ik heb fijne collega’s. We vormen een hecht team. Enerzijds heb je de ‘die hards’, die je al jaren kent, maar ook de nieuwe mensen worden direct opgenomen in de groep. Wij heten iedereen welkom en zetten in op diversiteit.”

 

Meer van dit?

Job in de kijker: Marleen
27 april 2023

Job in de kijker: Marleen

Iedereen die al eens bij Deliva kwam, is het er unaniem over eens: de kantine is dé place to be. Want daar word je goed gesoigneerd. Of je nu zin he...
Lees meer
Job in de kijker: Antonietta
25 april 2023

Job in de kijker: Antonietta

Wie bij Deliva binnenkomt, kan niet naast de stralende verschijning van Antonietta kijken. Ze is meestal in de weer met stofzuiger of dweil, maar neemt gegarandeerd de tijd om je hartelijk ...
Lees meer
Job in de kijker: Chauffeur
30 november 2022

Job in de kijker: Chauffeur

Lars werkt intussen zo’n drie jaar als chauffeur bij Deliva. Hij rijdt voornamelijk naar klanten in de Ardennen, Luxemburg en Frankrijk. Ook stoomt hij de nieuwe chauffeurs klaar voor hun l...
Lees meer