20.12.2023

7.000 gratis feestmaaltijden voor mensen die het moeilijk hebben

De kerstperiode brengt niet alleen gezelligheid en warmte in onze huizen, het is ook de tijd waarin we een extra inspanning doen om anderen te helpen. In dit kader hebben we, samen met Voedselbank Limburg en Vincentius Limburg een hartverwarmende kerstactie georganiseerd. Dit initiatief draait niet alleen om het delen van voedsel, maar ook om het vergroten van het bewustzijn over de groeiende armoede in onze gemeenschap.

 

Kerst is het seizoen om te genieten van heerlijke feestmaaltijden en het delen van vreugde. Voor Deliva was het dit jaar meer dan alleen een feestelijke gelegenheid, het was een kans om warmte te verspreiden onder Limburgse gezinnen in armoede. Hans Desmet (Deliva): “Met deze eindejaarsactie schenken we niet alleen voedsel, we willen ook bewustwording creëren rondom armoede in onze provincie. Samen kunnen we een verschil maken en een positieve impact hebben op het leven van anderen.”

More of this?

Job in de kijker: Chauffeur
30 November 2022

Job in de kijker: Chauffeur

Lars werkt intussen zo’n drie jaar als chauffeur bij Deliva. Hij rijdt voornamelijk naar klanten in de Ardennen, Luxemburg en Frankrijk. Ook stoomt hij de nieuwe chauffeurs klaar voor hun l...
Read more
Job in de kijker: Technieker
30 November 2022

Job in de kijker: Technieker

Massimo werkt sinds 2009 bij de Technische Dienst als onderhoudstechnieker. Hij groeide door tot ploegbaas en leidt vandaag een team van drie techniekers.
Read more
Job in de kijker: Kruidenmeester Jean-Pierre
30 November 2022

Job in de kijker: Kruidenmeester Jean-Pierre

Jean-Pierre is een man die elke dag kruiding geeft aan het leven. Neem dat gerust letterlijk, want met een functie als kruidenmeester zit hij daarvoor op de ideale plek. Hij vertelt zelf wa...
Read more